Knowit Secure

Vi gjør IT sikrere!

Velkommen Christopher

I februar 2017 begynte Christopher Gjestad Cedervall som sikkerhetskonsulent i Knowit Secure.038-jpg

Christopher har lang og bred erfaring innenfor sikkerhet og IT-sikkerhet, da han har utdannelse som Fallskjermjeger fra Forsvaret, vekterutdannelse, lederutdannelse fra Forsvaret og IT-sikkerhetsutdannelse.
Christopher har de siste årene jobbet hos Telio/Nextgentel i avdelingen Network Operation Center der han hadde ansvaret for sju personer.
Som Network Operation Center Supervisor fikk Christopher oppleve trusselbildet fra DDOS, scaming, flooding, fraud og identitetstyveri og dratt med seg mye erfaring rundt sikkerheten for og i firmaer som driver med IT og for enkeltpersoner.
Men dette ga kun mersmak for Christopher som ønsket å jobbe mer spisset mot sikkerhet enn det han gjorde tidligere.

Hvem er Christopher?
Vel, sett fra utsiden så er jeg veldig glad i kroppskunst, da det første folk ser er som regel de store hullene i ørene min. Under dressen er kroppen full av tatoveringer, men på innsiden er jeg en vaskeekte nerd som foretrekker en kveld med datafikling eller D&D (dungeons and dragons) med vennegjengen framfor en kveld ute med øl og fanteri.
Ellers er jeg vel ganske typisk A4-person, med kone, to barn, hus og hund. Ja, jeg vet vi mangler hytta i Sverige, men den kommer vel etter hvert den òg.

Hvorfor ville du begynne å jobbe med sikkerhet?
Det begynte allerede i starten av tenårene, da jeg bygde min første PC, mener å huske jeg var ca. 13 år gammel. Etter jeg fikk den til live og begynte å lære meg data så fant jeg ut alle tingene man kunne bruke data til.
En del år senere tok jeg IT-utdannelse, da det er lettere å få seg jobb med faglig bakgrunn enn å bare skrive at man er selvlært.
Og etter fem år i telecom-bransjen, der jeg har jobbet med fraud, incident-håndtering, CERT, monitorering og overvåkning; jo mer innblikk i sikkerhet og sårbarhet jeg fikk, jo mer ønsket jeg å lære mer og forstå enda mer.
Jeg fikk da en mulighet å jobbe som supervisor for et lag på sju stykker, der bredden ble enda større, for nå skulle jeg ikke bare rapportere mot bedriften, men jobbe på tvers av flere avdelinger, ha mer samarbeid rundt prosjekter, dokumentasjon, nye systemer og nettverk, samt at jeg fikk vært med på en fusjonering av to mellomstore bedrifter, der jeg fikk flere utfordringer, men også mer bredde og større forståelse om hvordan ting bør gjøres på en god og ryddig måte.

Hvorfor ville du begynne hos Knowit Secure?
Jeg har veldig lyst til å spisse meg mer direkte mot sikkerhet, og siden Knowit Secure er markedsledende på akkurat dette, så var valget ganske enkelt.
Det å kunne få jobbe i forskjellige bransjer, oppleve forskjellige problemstillinger, store og varierende utfordringer er noe jeg finner veldig spennende, jeg har hele tiden mulighet til å holde meg oppdatert og dele idéer på tvers av bransjen med kollegaer og ikke bare i én spesifikk bransje.

Hva vil du kunne tilføye Knowit Secure?
Jeg tror jeg vil kunne bidra med nye idéer, og få folk til å tenke, siden jeg liker å stille kritiske spørsmål rundt det meste. Ellers håper jeg å kunne bidra til et engasjerende miljø som det er her i Knowit Secure.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den februar 9, 2017 av i Generelt, Våre ansatte.

Siste blogg innlegg

Følg oss på twitter

Skriv inn e-post adresse for å følge denne bloggen og få beskjed på mail når det er nye blogg innlegg.

%d bloggere like this: