Knowit Secure

Vi gjør IT sikrere!

Velkommen Bjørn-Are

BA

Bjørn-Are Karolius

Den 17. august fikk vi en ny seniorkonsulent da Bjørn-Are Karolius begynte hos oss i Knowit Secure. Etter 15 år i utlandet, en reise som begynte i Sverige, tok ham via Italia til Polen, har han kommet tilbake til Norge.

Uvanlig nok innen IT- og Informasjonssikkerhet er Bjørn-Are utdannet som Siviløkonom ved Norges Handelshøyskole. Til tross for dette valgte han å satse på en karriere innen IT og fikk jobb i IT avdelingen til Procter & Gamble. Gjennom sin tid der fikk han lov til å drive med mange ting, blant annet systemutvikling og prosjektledelse, ha ansvar for drift og support og å passe på at store og små leverandører leverte som avtalt. Han hadde også ansvar for internkontroll og jobbet (selvsagt) med IT- og informasjonssikkerhet.

Hvorfor valgte du å komme tilbake til Norge og jobbe med oss i Knowit Secure?
Jeg hadde det veldig fint i Procter & Gamble, men fant ut at jeg ville gjøre noe nytt: Å lære en ny virksomhet å kjenne samtidig som jeg kunne fokusere på IT- og Informasjonssikkerhet. Etter at jeg hadde møtt noen av de som jobber i Knowit, lært litt om hvordan selskapet fungerer og sjekket med noen bekjente var valget gjort… Jeg trodde, og tror fortsatt, at Knowit er stedet for meg: Muligheten til å jobbe med ulike virksomheter, lære hvordan disse fungerer, være med på å hjelpe dem løse sine problemer, samtidig som jeg vet jeg kan støtte meg på mine medarbeidere om nødvendig.

Hva synes du er så spennende med IT- og Informasjonssikkerhet?
At noe av det viktigste du gjør er å finne en god balansegang mellom teknologi, mennesker og prosesser for å få på plass det sikkerhetsnivået du ønsker. IT- og informasjonssikkerhet består ikke bare av ikke bare tekniske tiltak! Du må få med deg de ansatte og få på plass passende prosesser skal du lykkes.
En annen stor utfordringen er at noe som virker sikkert i dag, sannsynlig vis ikke er det om kort tid. Du må følge med på hva som skjer og skape løsninger som, om ikke automatisk, jevnlig kan justeres slik at nye trusler blir nøytralisert.

Hvis du vil vite mer om Bjørn-Are er det bare å ta kontakt, eller du kan ta en titt på hans LinkedIn profil: https://no.linkedin.com/in/bakarolius


Se hvem andre som jobber hos Knowit Secure.

Se blogginnlegg lagt ut av Bjørn-Are.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den september 29, 2015 av i Våre ansatte med stikkord , , , , , , , , .

Siste blogg innlegg

Følg oss på twitter

Skriv inn e-post adresse for å følge denne bloggen og få beskjed på mail når det er nye blogg innlegg.

%d bloggere like this: