Knowit Secure

Vi gjør IT sikrere!

Velkommen Ingar Lien

Ingar LienIngar Lien startet 1. desember 2014 som salgssjef i Knowit Secure.

Du har jo vært med noen år i bransjen – hva er det som gjør sikkerhet spennende?
Informasjonssikkerhet – og IT-sikkerhet – er mer aktuelt enn noensinne. Det er et levende fagfelt, hvor det stadig dukker opp nye utfordringer som må håndteres. Dette må kombineres med forståelse for hele virksomhetens forretningsprosesser og omsettes i praktiske tiltak. Jeg føler informasjonssikkerhet fremdeles ikke får den oppmerksomhet og fokus det burde. Bevissthet og forståelse for trusselbildet blant både ledelse og den jevne IT-bruker er lavere enn den burde være (her skal det i rettferdighetens navn sies at det heldigvis finnes noen hederlige unntak). Jeg forsøker å gjøre mitt bidrag for å endre dette, ved å snakke om og sette informasjonssikkerhet på dagsorden så ofte jeg kan.

Hvorfor valgte du å starte i Knowit?
– Gode kolleger og muligheten til å være med å bygge noe nytt er viktig. Firmaet har gjennom moderselskapet og alle søsterselskapene unik kompetanse som gjør at bedriften har tyngden som trengs i dagens marked. Samtidig er Knowit Secure en selvstendig bedrift med store muligheter for vekst. Vi er dedikerte rådgivere innen IT-sikkerhet og alle som jobber i bedriften brenner for å skape et tryggere Internett.

Ingar Lien er utdannet cand.scient fra UiO med tilleggsutdannelse innen sosialøkonomi og juss. Han har jobbet med IT-sikkerhet i mer enn 20 år, og har bransjeerfaring fra Skrivervik Data, Secode og sist NTT Com Security.


Se hvem andre som jobber hos Knowit Secure.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den desember 29, 2014 av i Våre ansatte med stikkord , , , .

Siste blogg innlegg

Følg oss på twitter

Skriv inn e-post adresse for å følge denne bloggen og få beskjed på mail når det er nye blogg innlegg.

%d bloggere like this: