Knowit Secure

Vi gjør IT sikrere!

Velkommen Frank Arne Stamland.

FrankArneStamlandVelkommen, Frank Arne Stamland. Du er jo en meget erfaren rådgiver innen informasjonssikkerhet med i overkant av 25 års erfaring. Hva gjør informasjonssikkerhet til et interessant område å arbeide med?
– Som rådgiver innen informasjonssikkerhet må man også forstå den enkeltes private virksomhets forretningsprosesser eller hvordan den offentlige virksomheten henger sammen. Dette medfører interessante utfordringer samtidig som man på sikt opparbeider seg et bra erfaringsgrunnlag mht. forretningsforståelse og hvordan offentlige virksomheter fungerer. Informasjonssikkerhet  må være en levende prosess i enhver virksomhet og det kommer hele tiden nye sikkerhetsutfordringer som må håndteres.

Hvorfor valgte du å starte i Knowit?
– Muligheten til å være med å bygge noe nytt er viktig, samtidig som organisasjonen er oversiktlig og at det er kort vei fra idéer til beslutninger. Firmaet har gjennom moderselskapet og alle søsterselskapene unik kompetanse som gjør at bedriften har tyngden som trengs i dagens marked. Samtidig er Knowit Secure en selvstendig bedrift med store muligheter for vekst. Vi er dedikerte rådgivere innen informasjonssikkerhet og alle som jobber i firmaet brenner for å skape tryggere virksomheter.

Frank Arne Stamland er en dedikert og nøyaktig person som har høye krav til seg selv. Med mer enn 25 års erfaring som rådgiver innen informasjonssikkerhet har Frank Arne vært innom mange forskjellige prosjekter og opparbeidet seg solid kompetanse innenfor mange felt. Frank Arne er spesielt opptatt av å legge internasjonale sikkerhetsstandarder til grunn for hvert enkelt oppdrag samt sørge for at det gjennomføres innenfor avtalte rammer. Han mener det er bedre å gjennomføre en enkel risikoanalyse kontra at det ikke blir gjennomført overhodet.

Vil du vite mer om Frank Arne da kan du besøke Linkedin profilen hans her: http://www.linkedin.com/pub/frank-arne-stamland/3/440/776


Se hvem andre som jobber hos Knowit Secure.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den oktober 23, 2014 av i Våre ansatte med stikkord , , , , .

Siste blogg innlegg

Følg oss på twitter

Skriv inn e-post adresse for å følge denne bloggen og få beskjed på mail når det er nye blogg innlegg.

%d bloggere like this: