Knowit Secure

Vi gjør IT sikrere!

Velkommen Øyvind Kolnes

Øyvind KolnesVelkommen til deg Øyvind Kolnes.
– Jo takk!

Du har jo en bakgrunn som både utvikler og forsker, hvilke fordeler gir dette deg når det kommer til sikkerhetstesting?
– Ettersom jeg har sittet på den andre siden av bordet, så å si, så kjenner jeg til hvordan utviklere jobber og hvilke feller det er lettest å gå i. Jeg tror at dette er en styrke når jeg skal finne svakheter i applikasjoner. Bakgrunnen som forsker hjelper meg nok på andre vis, jeg har fått trening i å jobbe systematisk og samtidig kreativt. Det er gjerne den rette balansen mellom disse to som gir de beste resultatene.

Hva synes du gjør sikkerhetstesting til et så spennende område å jobbe med?
– Jeg pleier å si at etter å ha brukt mange år på å lage ting er det nå morsomt å få ødelegge litt. Og at det å få betalt for å finne feil hos andre jo er drømmejobben. Men selv om vi nok kan virke destruktive, så er jo målet at applikasjonene og nettverkene som vi tester skal bli sikrere. Sånn sett er det veldig givende å vite at man gjør Internett sikrere, litt etter litt.

Hva gjør Knowit Secure til det beste stedet å jobbe?
– Kollegaene. Det å få jobbe sammen med smarte folk, som er opptatt av å dele kunnskapen sin videre, samtidig som man har det morsomt sammen er uvurderlig. Og så er det fordelen med å være et lite firma i en stor sammenheng. Det beste fra to verdener!

Øyvind Kolnes er en dedikert og nøyaktig person med høye krav til seg selv. Med erfaring som både utvikler, forsker og sikkerhetstester har Øyvind bred erfaring innen mange felt. Øyvind er veldig analytisk og er veldig glad i gjøre kartlegginger og å fordype seg i webapplikasjoner.

Vil du vite mer om Øyvind da kan du besøke Linkedin profilen hans her: http://www.linkedin.com/in/kolnes


Se hvem andre som jobber hos Knowit Secure.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den oktober 21, 2014 av i Våre ansatte med stikkord , , .

Siste blogg innlegg

Følg oss på twitter

Skriv inn e-post adresse for å følge denne bloggen og få beskjed på mail når det er nye blogg innlegg.

%d bloggere like this: