Knowit Secure

Vi gjør IT sikrere!

Velkommen Henning Myhrer

Henning MyhrerVelkommen til deg Henning Myhrer. Du er jo en veldig erfaren sikkerhetstester med nesten seks års erfaring som dedikert sikkerhetstester, hva mener du skiller Knowit Secure fra andre bedrifter når det gjelder sikkerhetstesting?
– Knowit Secure har dedikerte sikkerhetstestere med lang erfaring med gjennomføring av sikkerhetstester. Bredden i kunnskapen og den lange erfaringen de ansatte har, gjør det til et av Norges beste miljøer for sikkerhetstesting. Bedriften er ennå ung og sammen med de andre testerne har vi muligheten til å forme vår egen hverdag.

Hva gjør sikkerhetstesting til et så spennende område å jobbe med?
– IT-sikkerhet er et spennende og aktuelt område å jobbe med. Innen dette igjen er sikkerhetstesting et spennende område hvor man har mulighet til å se på sikkerheten i noen av de mest brukte systemene og applikasjonene som benyttes i Norge. Sikkerhetstesting er veldig konkret hvor vi jobber med sikkerheten i det enkelte system eller applikasjon, og jobben vår er å være kreativ for å finne nye måter å bryte ned systemene på. En sikkerhetstester ser helt annerledes på en web-applikasjon enn en bruker eller utvikler. For vår del er parameterne som sendes inn en mulighet til å endre på funksjonalitet eller tilegne oss tilganger. Hvorfor skal jeg ikke kunne legge inn javascript-kode i navnet mitt?

Hvorfor valgte du å starte i Knowit?
– Muligheten til å være med å bygge noe nytt er viktig. Firmaet har gjennom moderselskapet og alle søsterselskapene unik kompetanse som gjør at bedriften har tyngden som trengs i dagens marked. Samtidig er Knowit Secure en selvstendig bedrift med store muligheter for vekst. Vi er dedikerte rådgivere innen IT-sikkerhet og alle som jobber i bedriften brenner for å skape et tryggere Internett.

Henning Myhrer er en dedikert og nøyaktig person som har høye krav til seg selv. Med nesten 6 års erfaring med sikkerhetstesting har Henning vært innom mange forskjellige teknologier og har en bred erfaring innen sikkerhetstesting, men han liker å fordype seg i webapplikasjoner.

Vil du vite mer om Henning da kan du besøke Linkedin profilen hans her: https://no.linkedin.com/in/myhrer


Se hvem andre som jobber hos Knowit Secure.

Se blogginnlegg lagt ut av Henning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den oktober 20, 2014 av i Våre ansatte med stikkord , .

Siste blogg innlegg

Følg oss på twitter

Skriv inn e-post adresse for å følge denne bloggen og få beskjed på mail når det er nye blogg innlegg.

%d bloggere like this: